NetherRealm anuncia Mortal Kombat XL

  0

  Inesperadament i amb una data d’estrena pròxima, NetherRealm anuncia Mortal Kombat XL amb un tràiler on no hi falta sang

  Mortal Kombat X torna, i ho fa amb una versió més sanguinària. A partir de l’1 de març, els usuaris de PlayStation 4 i Xbox One podran adquirir el recopilatori definitiu del joc -que inclou tot el contingut addicional que ha rebut- en format digital i també físic. Per celebrar-ho, NetherRealm anuncia Mortal Kombat XL a través del tràiler que pots veure sobre aquestes línies.

  Mortal Kombat XL inclourà tots els paquets de contingut addicional del joc base, és a dir, els DLC amb nous personatges (JasonPredatorAlien, etc.), els paquets amb els ‘fatalities‘ clàssics i els que inclouen noves indumentàries pels lluitadors. Els usuaris de Microsoft Windows poden sentir-se desemparats pel fet que NetherRealm anuncia Mortal Kombat XL només per consoles, tot i que l’estudi desenvolupador no descarta fer arribar el recopilatori als compatibles.

  Més novetats a la vista

  Al marge de què NetherRealm anuncia Mortal Kombat XL, l’editora Warner i l’estudi desenvolupador apunten que el joc continuarà actualitzant-se. Per exemple, el joc es troba en ple període de proves d’un nou sistema de connexió en línia pels combats multijugador. Es tracta d’un model -disponible aquí– que busca reduir els temps de reacció i els moments on l’experiència s’alenteix fruit dels problemes de connexió.

  Abans de l’estrena de Mortal Kombat XL, el joc base té previst rebre el segon paquet de lluitadors amb Cyrax/Sektor, Bo Rai Cho, Leather Face i Alien, un contingut que també arribarà al recopilatori. Mortal Kombat X és un dels jocs de lluita més ben valorats per la crítica l’any 2015 i compta amb la seva pròpia modalitat dins el torneig de lluita anual més important, conegut com l’EVO. Pots veure’n la fase final clicant aquí.