Neymar, en un acte publicitari | FOTO: Europa Press

El jugador brasiler del FC Barcelona assegura que ha tingut ofertes d’altres equips durant l’estiu però ha decidit quedar-se

El jugador brasiler del FC Barcelona Neymar ha assegurat aquest dijous que tot i que ha tingut ofertes d’altres equips durant l’estiu, entre d’altres la del París Saint-Germain, ha decidit quedar-se en el club perquè ell “és del Barça” i “no aconsegueix veure’s fora” de l’equip ara mateix.

“No m’agrada parlar de les xifres. Vam tenir converses amb equips, no només amb el Paris Saint Germain i vaig decidir quedar-me. Vaig elegir el Barcelona perquè em sento a casa i sóc molt feliç amb els meus companys i amb la meva vida aquí. Sóc del Barça i per això vaig elegir quedar-me i no aconsegueixo veure’m fora del Barcelona”, ha explicat a l’acte de patrocini global entre el FC Barcelona i Gillette.

D’altra banda ha destacat que no sempre és el millor qui guanya la Pilota D’Or. “Espero estar entre els tres una altra vegada. És difícil dir qui és el favorit però per a mi Messi és el millor. Cristiano ha guanyat dos títols importants i això és una cosa que pesa molt. A vegades el millor no guanya la Pilota d’Or perquè sinó sempre la guanyaria Messi“, ha matisat.