Neymar, condemnat per evasio fiscal - Diari Catala

Segons informa ‘La Folha de Sao Paulo’ la Hisenda brasilera ha condemnat el jugador del FC Barcelona Neymar da Silva pel frau fiscal comès entre 2012 i 2014

Els problemes extra esportius se li continuen acumulant a Neymar da Silva, que aquesta vegada ha estat condemnat per la Hisenda de Río de Janeiro a pagar 188,8 milions de reals, aproximadament 45 milions d’euros, per evasió fiscal. Segons informa ‘La Folha de Sao Paulo’ la suma prové dels impostos no pagats entre 2012 i 2014, que ascendeixen a una quantitat de 63,3 milons de reals (14 milions d’euros).

Segons el diari brasiler, Neymar hauria fet servir les seves empreses per a ocultar part dels ingressos de la seva activitat amb el Santos, el FC Barcelona i Nike, per la qual va cobrar una xifra de 56 milions d’euros. Després de la sentencia, el davanter haurà de respondre al pagament de la citada suma (14 milions d’euros), més la multa i els interessos corresponents.

El jugador, que ja va veure com el tribunal federal de Sao Paulo bloquejava el passat febrer alguns dels seus actius per un valor de 50 milions d’euros, disposa de la possibilitat de recórrer la decisió al Consell Administratiu de Recursos Fiscals (CARF).