Neymar | Diari Català

Neymar ha estat declarant durant una hora i deu minuts davant del tribunal de l’Audiència Nacional en motiu del ‘Cas DIS’

El davanter brasiler del Futbol Club Barcelona Neymar da Silva ha abandonat a les 18.30 hores l’Audiència Nacional després de prestar declaració davant del jutge de l’Audiència Nacional, José de la Mata, per presumptes delictes d’estafa i corrupció entre particulars comesos en el seu fitxatge pel club blaugrana. El jugador ha marxat de les dependències judicials entre els xiscles histèrics de diverses fans que esperaven la seva sortida.

Neymar, que no ha volgut fer declaracions, s’ha acostat fins a tres ocasions a les tanques de seguretat col·locades per separar el públic i els periodistes del recorregut d’accés a la porta de les dependències judicials. Ha signat autògrafs als aficionats que el cridaven per aconseguir un record del seu ídol.

Tot i això, ha guardat un absolut silenci davant de les preguntes dels mitjans sobre el contingut del seu interrogatori judicial, que s’ha prolongat durant hora i mitja. El jugador se n’ha anat sense esperar el seu pare, el següent a declarar. La mare del davanter, Nadine Gonçalves, no ha comparegut presencialment a l’Audiència Nacional perquè resideix al Brasil, però sí per video conferència.