El davanter brasiler tindrà una clàusula de rescissió de 200 milions progressius, que ascendiran fins a 250 al llarg de la duració del contracte

El FC Barcelona ha anunciat aquest divendres la firma de la renovació del nou contracte de Neymar per a les pròximes cinc temporades, fins al 30 de juny de 2021, amb una clàusula de rescissió de 200 milions d’euros per a aquesta temporada que anirà augmentant progressivament fins a 250 milions de les tres últimes campanyes signades.

“El FC Barcelona i el jugador Neymar Jr han signat avui la renovació del contracte del futbolista per a les pròximes cinc temporades, fins al 30 de juny de 2021. La clàusula de rescissió s’ha fixat en 200 milions en el primer any de contracte, 222 milions en el segon, i 250 milions en els últims tres anys de contracte”, ha apuntat el club en un comunicat.

Després de l’anunci per part del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, aquest dijous que Neymar anava a signar el seu nou contracte, i la confirmació per part del propi jugador brasiler en les seves xarxes socials, aquest divendres al matí les dues parts han estampat la seva firma en el nou contracte.

A més, el club blaugrana ha revelat que el pròxim 15 de juliol, a Barcelona i abans de la incorporació de Neymar a la selecció del Brasil per disputar els Jocs Olímpics de Rio, es farà un acte protocol·lari per fer aquest acord de renovació amb el qual es tancaran els rumors d’una possible sortida del jugador del club.