El davanter brasiler del FC Barcelona ha afirmat en una entrevista divulgada aquest dimecres a la televisió brasilera Globo que no es veu jugant en un altre equip

“Estic molt feliç al Barcelona. És un equip en el qual em sento a casa. Els meus companys em deixen molt tranquil en relació a tot. No em veig sortint del Barça”, ha dit Neymar al mitjà brasiler, mentre continua negociant la renovació del seu contracte amb l’entitat blaugrana. Així posa el punt i final als falsos rumors d’una possible sortida del club.

Neymar també ha considerat que es troba en el “millor moment” de la seva carrera i ha assegurat que al club català ha millorat especialment en la presa de decisions en espais curts. Està confiat i, aquest proper estiu, vol jugar tant la Copa Amèrica com els Jocs Olímpics amb la selecció Brasil.

En la mateixa línia, Neymar ha afirmat que la seva experiència al Barcelona està sent “millor del que pensava”, assegurant que ja ha aconseguit tots els seus objectius que s’havia traçat a l’arribar al club blaugrana, però matisant que que ara vol repetir aquestes conquestes”. Avui comença aquest camí per repetir el triplet amb la tornada dels vuitens de final de la Champions contra l’Arsenal.