Neymar | Diari Catala

El davanter brasiler del FC Barcelona afirma que el seu viatge a Brasil per visitar el seu institut li dóna forces per seguir lluitant per més títols

El jugador del FC Barcelona Neymar ha assegurat des de Brasil, on ha viatjat amb permís del club a la festa d’aniversari de la seva germana i ha aprofitat per, entre altres coses, visitar el seu Institut Neymar Jr, que aquesta visita li “dóna forces per tornar a Barcelona i seguir lluitant per més títols” amb els seus companys.

“L’afecte que em donen els nens i les converses que tinc amb ells em donen forces per tornar a Barcelona i continuar lluitant per més títols”, ha assegurat després de visitar el seu Institut Neymar Jr, que dóna cabuda a més de 2.400 nens i nenes a Praia Grande.

I és que Neymar ha afirmat que no contempla anar a Brasil i no visitar el seu Institut. “És impossible venir a Brasil i no passar a ajudar l’Institut. És el somni de la meva família i cada vegada que vinc aquí em poso content i sento que tinc més raons per seguir creient que estem fent el correcte”, ha apuntat.

“És una mica trist quan arribo a Brasil i per desgràcia no puc passar tot el dia aquí i tenir contacte amb tots els nens. Però encara tenim molt temps per conèixer-nos els uns als altres quan torni la propera vegada”, ha comentat, sobre els alumnes del centre.

A més, ha exlicat que segueix l’activitat del seu Institut des de Barcelona. Fins i tot jo que visc lluny estic informat de tot i intento participar-hi, fomentar o donar opinió. El que em fa més feliç és l’alegria que els nens tenen per estar aquí. Molts ja parlen dels seus somnis i han millorat a l’escola. És molt gratificant fer coses per a aquests nens i les seves famílies”, ha declarat.