L’estrella dels Warriors és tan imprevisible i màgic que fins i tot a la ficció és impossible copiar-lo

El 2015 va ser l’any de Stephen Curry. I el 2016, fins al moment, també. D’ell i els seus Warriors. Però Curry és el rostre visible d’una maquinària infal·lible i que va camí de la història (si no ho està ja).

Els moviments del base són tant ràpids i bellugadissos que ni el videojoc per antonomàsia del bàsquet, el 2K, és capaç de recrear-lo al detall. Així ho ha explicat el director de l’2K, Mike Wang, a la prestigiosa revista Forbes. “Per ser completament honestos, encara estem buscant la manera de traslladar el seu joc al videojoc. Ell és un ‘trenca regles’ quan parlem de llançar a cistella i suposa un problema per al món dels videojocs, en què nosaltres vam intentar acostumar els jugadors a que un tipus de tirs serien més recompensats que altres “.

Les seves genialitats són ja virals a tot el món. Els agradi o no el bàsquet. Els crossovers, el maneig de pilota, els triples amb un defensor a sobre ... “Haurem de dedicar encara més temps en futures versions per aconseguir que Steph sigui realment Steph”, conclou Wang.