L’alcaldessa de Barcelona surt al pas per aclarir els motius pels quals no hi ha d’haver pantalles gegants a la ciutat per veure els partits d’Espanya a l’Eurocopa

“Ni he prohibit res ni tinc res en contra de la selecció espanyola de futbol”. Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, ha aclarit les raons per les quals desaconsella la instal·lació de pantalles gegant a la ciutat de Barcelona per veure els partits de ‘La Roja’ a l’Eurocopa d’aquest estiu.

Colau, en un escrit al seu perfil oficial de Facebook, lamenta que de totes les decisions que van prendre’s la notícia fos que Ada Colau prohibeix la instal·lació de pantalles gegants per seguir els partits de la selecció espanyola de futbol:

Escrit d'Ada Colau al seu perfil oficial de Facebook | FOTO: https://www.facebook.com/ada.colau/
Escrit d’Ada Colau al seu perfil oficial de Facebook | FOTO: https://www.facebook.com/ada.colau/

L’origen de la polèmica

El consistori de l’alcaldessa Ada Colau va refutar la petició recollida pel Partit Popular de la plataforma ciutadana ‘Barcelona amb la Selecció’. L’Ajuntament argumentava raons de “seguretat, descans veïnal i ordre públic”, mentre que oferia la possibilitat d’habilitar espais tancats per viure els enfrontaments.

La plataforma, sorpresa i disconforme, va emetre un comunicat en què lamentaven la decisió.