Nicky Hayden estrena la nova Honda a la jornada de test a Aragó

El pilot nord-americà ha estat el gran protagonista dels test de Superbike a MotorLand Aragó al tractar-se de les seves primeres voltes amb la CBR1000RR Fireblade amb la qual disputarà la temporada 2016 al campionat. No obstant això, l’equip Tingues Kate ha estat també acompanyat pel Kawasaki Racing Team, el Pota Crescent Yamaha i l’Aruba.it Ducati.

L’arribada de Nicky Hayden al Mundial de Superbike serà un dels grans atractius del certamen d’aquesta temporada 2016. El nord-americà desembarca a SBK als seus 34 anys després de 13 temporades com a pilot de MotoGP, i ho fa a l’equip oficial de Honda, el Team Tingues Kate, amb el qual intentarà tornar a col·locar la marca de l’ala daurada a la part més alta d’un campionat en el qual porten des de la temporada 2007 sense aconseguir el títol.

Tant el pilot americà com el seu company d’equip, l’holandès Michael VD Mark, han realitzat dues jornades d’entrenaments a MotorLand Aragó que han servit per veure per primera vegada a Hayden sobre la Honda CBR1000RR Fireblade amb la qual competirà al 2016, una presa de contacte molt esperada sobre una moto que haurà d’evolucionar per estar al nivell dels seus grans rivals el proper any.

La novetat de poder veure a Hayden ha estat el més destacat de dos dies de test que han comptat amb molts noms destacats. I és que no només l’equip Tingues Kate s’ha desplaçat a Alcanyís per a aquests entrenaments, també han rodat les estructures oficials de Kawasaki, Yamaha i Ducati. En el cas de la marca de Borgo Panigale, Xavi Forés ha estat l’encarregat d’acompanyar a Chaz Davies.

Aconsegueix el millor temps a la segona jornada de tests a Jerez

Avui mateix hi ha hagut una nova jornada de test pels equips de Superbike a Jerez on Nicky Hayden ha fet el millor temps just al final dels entrenaments, deixant a menys d’una dècima al segon classificat, Chaz Davies. El tercer temps l’ha marcat Xavi Forés a poc més d’una dècima. Cal dir que no tots els pilots de Superbike han sortit a la pista i que en la jornada d’ahir Jonathan Rea va marcar el millor temps, unes 6 dècimes més ràpid que el temps marcat avui per Nicky Hayden. Aquests temps ja mostren que la Honda està en desenvolupament però que cada cop és més competitiva i esperen arribar al 100% al començament de la temporada. En aquesta jornada de test a Jerez els pilots de Superbike han compartit pista amb alguns pilots de MotoGP, tot i que aquests no apareixen a la taula de temps per decisió expressa dels equips.