La funció Night Shift de iOS 9.3 és incompatible amb dispositius antics

Després de diverses versions beta, iOS 9.3 arriba de manera oficial, i ve carregada de funcions interessants com ja us vam explicar en el seu moment, encara que potser una de les més esperada sigui la funció Night Shift.

La funció Night Shift, permet modificar la tonalitat de la pantalla per eliminar la llum blava a la nit, d’aquesta manera, ens ajudarà a l’hora d’anar a dormir, però, pel que sembla, aquesta funció no serà compatible amb tots els dispositius.

Night Shift iOS 9.3

Tots els usuaris que tinguin un iPhone, iPod o iPad llançat abans de l’últim trimestre de 2013, no podran gaudir d’aquesta nova funció. És a dir tots els iPhone ‘s llançats abans de l’iPhone 5C i iPhone 5, a més de les primeres quatre generacions d’iPad i totes les generacions d’iPod Touch llançades abans d’aquesta data.

El motiu pel qual tots els dispositius llançats abans de finals de 2013 no són compatibles, és el processador utilitzat. Apple ha desenvolupat Night Shift utilitzant codi de 64 bits, per la qual cosa, tots els dispositius anteriors al processador A7, queden fora de la compatibilitat.

Night Shift iOS 9.3

Night Shift tampoc podrà ser utilitzat quan el teu iPhone o iPad es trobi en mode de baix consum, una raó que no queda del tot clara, ja que la funció Night Shift hauria de gastar poca bateria i no hauria de dependre de la bateria del dispositiu.