Nike HyperAdapt 1.0: les sabatilles que es lliguen soles

No és la primera vegada que Nike fa al·lusió a les famoses sabatilles de “Back to the Future II”, arribant a comprometre’s amb llançar unes sabatilles idèntiques pel 2016. Ara, estem davant l’edició més esperada i treballada avui dia.

D’aquesta manera, Nike s’ha encarregat de desvetllar l’aspecte final d’aquest model, confirmant a més el seu nom: Nike HyperAdapt 1.0. Una versió més comercial i econòmica de la tecnologia que va incorporar en aquelles mítiques Air Mag de Back to the Future II.

Nike HyperAdapt 1.0

El funcionament de les HyperAdapt 1.0 és realment senzill, simplement cal introduir el peu a la sabatilla, en el moment de fer contacte amb el terra, un sensor situat al taló donarà l’ordre perquè s’ajustin soles al peu, després mitjançant l’ús de dos botons, es podrà ajustar el tancament dels cordons, estrenyent o afluixant segons la necessitat i/o gust de cadascú.

De moment no hi ha preu de venda oficial, però des de Nike asseguren que es posaran a la venda a finals d’any en tres colors diferents (negres, grises i blanques), amb motiu de la campanya nadalenca, encara que no s’ha confirmat la disponibilitat a tot el món.

Per poder optar a comprar unes HyperAdapt 1.0, hi ha el requisit de ser membre de Nike +, per tant, haurem de descarregar abans del mes de juny alguna de les aplicacions que donin accés a un iPhone i/o iPad (Nike + Run Club, Nike + Training Club o Nike +), segons recull Slashgear.