L’artista parla de la seva vida digital a TV3

La Nina canta i canta excel·lent al musical ‘Mamma Mia!’, però això ja se sap. El que potser no sabíeu és que, per norma, no parla mai per telèfon. Per què deu ser? A més, es passa el dia al costat del mòbil, fins i tot durant la nit. Ho explica en una entrevista que va concedir fa poc a TV3.

Té un caos espectacular amb les xarxes socials i és que no sap com pujar el seu perfil de Nina en usuaris. Per què? Doncs perquè “En realitat tothom va a parar a un altre usuari a Facebook: una dona que es diu Anna Maria Agustí (el meu nom en realitat)”, explica l’artista de forma sincera i somrient.

Tothom vol conèixer l’essència de la veritable Nina (nom artístic). Té un altre compte anomenat ‘Nina Studio en referència al seu centre vocal a Sant Cugat. Però sempre ha cregut que són massa pàgines digitals, però que al final accepta que s’ha d’estar en línia.

I què en pensa dels mòbils? Té un de gran mida, perquè així la pantalla és espectacular i no li calen les ulleres per informar-se del que succeeix al voltant seu. Amb el seu anterior ‘Smartphone‘ li fallava constantment la bateria i “trigava una mitjana de 30 segons per obrir una aplicació”, diu la cantant a l’entrevista. Un desastre. Fins i tot, parlar per telèfon ho descarta totalment: “A no ser que sigui una emergència no contesto. He de cuidar la veu”, diu la intèrpret.

No obstant té un petit caprici i ho fa bastant de pressa: escoltar la ràdio a la nit a través dels post cast que pengen a les webs. Per últim, recomana Youtube i veure vídeos, especialment d’actuacions musicals d’una canta brasilera que l’apassiona: Leila Piñeiros. Aquest és l’estat online de Nina.