El FC Barcelona Lassa no va cedir davant la pressió de les victòries del Club Patí Vic i el Liceo de La Coruña i segueix amb cinc punts d’avantatge com a líder de l’OK Lliga

Res es mou a la zona alta de l’OK Lliga. FC Barcelona Lassa, Club Patí Vic i Liceo de La Coruña no van fallar en els seus enfrontaments i els blaugrana segueixen líders seguits dels vigatans a cinc punts. El Vilafranca va donar moltes complicacions als culers per guanyar el partit (3-2) ja que va escurçar distàncies al tram final del duel i va tenir oportunitats per acabar empatant.

El Club Patí Vic va aconseguir la golejada més gran en el que va d’OK Lliga contra el Cerceda (11-0) en un partit on els catalans no van donar cap mena d’opció als gallecs. Els vigatans, d’aquesta manera, segueixen sense perdre la pista dels blaugrana. El Liceo de La Coruña, no obstant, segueix posant pressió gràcies a la seva victòria contra el Caldes (5-2), tot i que l’equip català va començar guanyant el partit.

La resta de resultats de la jornada 20 de l’OK Lliga han sigut: Noia Freixenet 5-1 Calafell, Igualada Calaf 2-3 Lloret, Moritz Vendrell 7-5 Voltregà, Reus Deportiu 4-3 Enrile Alcoy i ICG Lleida 2-2 Shum. Els marcadors no han deixat canvis importants a la classificació de la competició domèstica.