Els dos Ferrari FF s’han quedat sense comprador

Fa unes setmanes us explicàvem que l’Agència Tributaria treia a subhasta els dos Ferrari FF que posseïa Juan Carles I, però sembla que ningú estava disposat a pagar el que es demanava per ells ja que els dos Cavallino s’han quedat sense comprador després del tancament de la subhasta. De fet, només es va rebre una oferta que era força inferior al preu estipulat per l’Agència Tributària.

Recordem que el conjunt dels dos Ferrari FF tenia un valor de 695.000 euros, repartits en 350.000 euros per al de color negre i 345.000 euros per al de color gris. Aquest últim tenia menor preu ja que posseeix dos petites rallades i 763 quilòmetres recorreguts. El preu era tant elevat ja que l’Estat creia que per haver pertangut a Juan Carles I era un plus d’exclusivitat que feia augmentar el valor considerablement.

De moment tornaran al Parc Mòbil de l’Estat esperant a que algú els agafi i els hi doni el gas que mereixen. Recordem que els dos models no van ser adquirits per Juan Carles I, sinó que eren un obsequi del primer ministre i xeic dels Emirats Àrabs. El regal va ser l’any 2011 després que l’ex-monarca presenciés en directe el Gran Premi de Fórmula 1 del país àrab que es disputa al Circuit de Yas Marina.