Nissan comença la producció del NP300 Navara a Barcelona

0
Nissan comença la producció del NP300 Navara a Barcelona

Nissan comença la producció del NP300 Navara a Barcelona

El NP300 Navara suposa una injecció de confiança

El nou Nissan Navara ja està llest per al seu llançament a la fàbrica que l’empresa d’automoció té a Barcelona. El nou NP300 Navara, que aprofita l’experiència 4×4 de les operacions de Nissan a Espanya, ha estat dissenyat per als clients europeus i es fabricarà a la planta de Barcelona, a la renovada línia 2.

Paul Willcox, president de Nissan Europa, ha presidit la tradicional cerimònia japonesa del Daruma per marcar la inversió de 80 milions d’euros realitzada pel NP300 Navara, la qualitat del qual assegura el llançament d’una nova garantia de cinc anys per als vehicles comercials lleugers de Nissan. Sens dubte la marca té plena confiança en els seus vehicles.

Willcox ha declarat: “Amb 80 anys d’herència pick-up, aquest nou NP300 Navara arriba amb les habilitats off-road, la durabilitat i la capacitat de càrrega que s’espera del seu nom.

“El que converteix al renovat Navara quelcom únic és l’experiència de conducció, el seu estil, confort i tecnologia que ha heretat de la gamma de crossovers Nissan com el Qashqai, el Juke i el X-Trail”, ha assegurat el president de Nissan a Europa.

“Amb l’experiència del nostre equip a Espanya, una línia de producció totalment renovada a Barcelona i la nostra nova garantia de cinc anys per a vehicles comercials lleugers Nissan, la Navara és la prova que la qualitat Nissan mai ha estat millor.”

Nissan comença la producció del NP300 Navara a Barcelona

El nou NP300 Navara va ser dissenyat per a Europa al Centre Tècnic Nissan (NTCE) de Barcelona, on un equip va desenvolupar el nou motor dCi de 2,3 litres i va adaptar la insonorització, reducció de vibracions, la direcció, la suspensió i els frens al gust dels clients europeus.

La contribució de l’equip espanyol de Nissan a la nova pick-up també inclou la fabricació de peces com els discos i tambors de fre a la fàbrica que l’empresa té a Cantàbria.

La producció del nou NP300 Navara de Nissan a Barcelona vindrà seguida dels pick-up de Renault i de Mercedes-Benz, que compartiran la mateixa arquitectura comuna i que també es fabricaran a la planta de la Zona Franca. Dels 3 vehicles es produiran unes 120.000 unitats anuals, la qual cosa suposarà la creació de 1.000 llocs de treball nous, una bona injecció de confiança del sector a casa nostra.

Frank Torres, director general i vicepresident d’Operacions Industrials Nissan a Espanya, ha afegit: “La nova gamma de productes a Barcelona ens permet seguir assegurant el creixement sostenible de les nostres operacions industrials i ens impulsa cap al nostre objectiu de produir 200.000 vehicles a l’any”.

“En 18 mesos hem llançat tres vehicles amb èxit a Espanya. Mentre el nivell de qualitat d’aquesta fàbrica segueix millorant, som a punt d’iniciar la producció del quart model, el nou NP300 Navara”, ha assegurat Torres per qui “aquest fet no només suposarà un nou punt de referència per al mercat dels pick-up, sinó que assenyala l’inici del nostre trajecte fins a convertir-nos en una fàbrica de màxima qualitat.”