Nissan Concept Vision 2020 Gran Turismo, el futur GT-R

0
Nissan Concept Vision 2020 Gran Turismo | Diari Català
Nissan Concept Vision 2020 Gran Turismo
Nissan Concept Vision 2020 Gran Turismo | Diari Català
Nissan Concept Vision 2020 Gran Turismo

El Nissan Concept Vision 2020 Gran Turismo marca les pautes del futur súper esportiu

El Nissan Concept Vision 2020 Gran Turismo, un Concept súper esportiu desenvolupat juntament amb Polyphony Digital Inc. creadors del videojoc Gran Turismo de PlayStation, s’ha presentat físicament al Saló de Tòquio, augmentat la presència de Nissan al seu país d’origen.

Aquest Concept és l’última creació del projecte Vision Gran Turismo que es va presentar en el Festival Goodwood Speed 2014, a Anglaterra. Ara per primera vegada llueix el nou color mate vermell Fire Knight i la nova graella de Nissan en forma de V. L’espectacular Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo és la translació al món real d’un cotxe virtual mitjançant el qual els jugadors de tot el món han gaudit de la innovació i les altes prestacions que proporciona aquest model.

El Nissan Concept Vision 2020 Gran Turismo va començar com un projecte en el qual els dissenyadors de Nissan tenien llibertat creativa per dissenyar el súper esportiu dels seus somnis per al seu garatge virtual de Gran Turismo.

El treball realitzat per un equip de joves dissenyadors del Centre de Disseny de Nissan a Europa, situat a Londres, es va considerar que tenia tant potencial que va acabar propiciant l’entrada en el projecte dels enginyers del Centre Tècnic de Japó situat en Atsugi, Japó.

Com a resultat, el Nissan Concept Vision 2020 Gran Turismo dóna algunes pistes de com serà el futur GT-R, la màquina perfecte de Nissan que ha aconseguit enamorar a tants i tants aficionats del món del motor.