Nissan GT-R NISMO N-Attack Package

0
Nissan GT-R NISMO N-Attack Package | Diari Català
Nissan GT-R NISMO N-Attack Package
Nissan GT-R NISMO N-Attack Package | Diari Català
Nissan GT-R NISMO N-Attack Package

Nissan GT-R NISMO N-Attack Package, directe des de Nürburgring

Demà comença el SEMA Show Las Vegas, un aparador on les marques i preparadors poden mostrar les seves millors modificacions de model que desitgin. Amb aquesta premissa, Nissan atacarà amb nou kit per al seu GT-R NISMO. Diem nou perquè encara mai s’havia portat a producció per al públic, però el cert és que aquesta modificació és amb la que aquest model va marcar un temps de 7 minuts i 8 segons a Nürburgring al 2013. El seu nom, Nissan GT-R NISMO N-Attack Package.

Les característiques principals del Nissan GT-R NISMO N-Attack Package es centren en l’apartat aerodinàmic ja que el motor segueix sent el mateix V6 Biturbo de 3.8 litres i 600 CV de potència, sense rebre cap tipus de modificació que augmenti la seva cavalleria. Així doncs, el seu aspecte és més agressiu i Racing amb un enorme aleró ajustable a 12 posicions, una suspensió més ferma per passar tranquil·lament per l’irregular traçat del Infern Verd, nous diferencials autoblocatges, seients baquet de fibra de carboni, supressió de les places posteriors i millor refrigeració de l’intercooler. I tot això per quant? Doncs ho podrem equipar en qualsevol GT-R NISMO per un preu addicional de 98.000 euros i està enfocat clarament cap a circuit.

Fins aquí hem explicat el pack més car (N-Attack Package A), però si no us voleu gastar tant sempre podreu optar pel N-Attack Package B que aporta menys modificacions i és més assequible. Aquí només trobarem algunes modificacions a la suspensió i al kit aerodinàmic i el seu preu serà de 52.000 dòlars. Això sí, per equipar el Nissan GT-R NISMO N-Attack Package haureu de viatjar fins a Estats Units ja que l’únic taller amb llicència per instal·lar aquests packs és Steve Miller Sportsparts i us exigirà que abans de muntar qualsevols dels dos N-Attack Package, el vostre GT-R NISMO estigui totalment de sèrie.