El motor GT-R d’aquest Nissan Navara puja fins als 800 CV de potència

Al món de l’automòbil es veuen sovint coses bastant estranyes i il·lògiques que poca explicació tenen i, segurament, aquesta història que us explicarem a continuació sigui una d’elles. Sí, el títol no us enganya, és un Nissan Navara amb motor de Nissan GT-R potenciat fins als 800 CV. El que heu llegit, no hi ha màgia ni res per l’estil, és pura realitat. I a més, podria ser millor, ja que el preparador que ha creat aquesta màquina assegura que podria potenciar el motor fàcilment fins als 1.500 CV, el mateix que dóna el nou Bugatti Chiron. Sí, una autèntica bogeria.

Tot i així, sembla que encara es troba en fase de projecte tot i que creiem que no tardarà molt a passar a fabricar-se de debò. La base és un Nissan NP300 Navara 2016 amb cor de GT-R i està sent preparat per Severn Valley Motorsport per una petició exclusiva d’un client que, després de veure un Nissan Qashqai amb també motor de GT-R i preparat per aquesta mateixa empresa, ha volgut provar sort amb la pick-up de la marca japonesa.

Donada la seva exclusivitat i per ser l’únic model al món amb aquest tipus de preparació, si finalment passa a fabricar-se aquest Nissan Navara amb motor de GT-R podria rondar els 250.000 euros. Un preu astronòmic però que escenifica perfectament el treball i la magnitud del projecte. Faltarà saber com és el seu funcionament dinàmic ja que només un motor amb molta potència pot ser un autèntic perill. Suposem que aquest Navara també rebrà moltes millores tècniques en xassís, suspensió, direcció, transmissió, etc.

Tot i que el projecte sembli molt extravagant, el preparador ho nega rotundament ja que assegura que el motor del GT-R pot entrar en qualsevol model Nissan; Abans va ser el Qashqai, ara el Navara, i diuen que el proper serà un Pulsar. Caldrà veure-ho.