El Nissan X-Trail Nismo serà presentat al Tokio Auto Salon

La febre Nismo és una realitat a Nissan i sembla que no en tenen prou amb GT-R Nismo, el 370Z Nismo i el Juke Nismo. Ara, per donar una mica més d’emoció a l’oferta, la marca japonesa ha anunciat el Nissan X-Trail Nismo, el qual suposem (ja que la marca no ha detallat res més) que equiparà el motor 1.6 turbo semblant al que munta el Juke Nismo.

Nismo (Nissan Motorsport) és la variant esportiva de Nissan que ofereix les versions més radicals dels models de la marca. El Nissan X-Trail Nismo aporta un kit aerodinàmic de carrosseria amb splitters davanters, faldons laterals o llandes específiques. Així mateix, també es distingeix pels colors habituals de Nismo amb el blanc, vermell i negre.

Aquest Nissan X-Trail Nismo serà presentat oficialment al festival de tuning Tokyo Auto Salon que se celebrarà a partir del 15 de gener i, segurament, pugui arribar a Europa acompanyant al GT-R, 370Z i Juke. Recordem que no fa gaire Nissan va presentar el Patrol Nismo que és exclusiu per al mercat d’orient mig i que equipa un motor V8 de 5.6 litres que genera 434 CV de potència.

A Japó, Nismo va més enllà gràcies a la seva tirada i també treballa sobre la base del Micra i el Note. De fet, a aquest mateix saló on es presentarà el Nissan X-Trail Nismo, també es podrà veure un nou kit per al Note, així com el nou Serena Nismo.

El Nissan X-Trail Nismo pot semblar una exageració i quelcom poc necessari, però el cert és que el Juke Nismo està funcionant bé i ha agradat a tot aquell que ha pogut provar-lo, fins i tot he escoltat dir que és una alternativa real a l’oferta dels GTI que hi ha al mercat. Tot i així, encara queda molt per saber sobre el X-Trail Nismo però estarem atents al seu desenvolupament.