Tres joves ferits en l’accident d’autocar són a l’Hospital de Vinaròs i “no es tem per la seva vida”

Tres dels joves ferits en l’accident d’autocar ocorregut aquest diumenge a Freginals (Tarragona), en què han mort 13 persones, es troben a l’Hospital de Vinaròs (Castelló). Concretament, es tracta d’un noi i dues noies d’entre 20 i 22 anys. Fonts de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana han assegurat que “no es tem per la seva vida” i s’espera una evolució favorable dels tres.

El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané, havia informat aquest diumenge que els ocupants de l’autocar accidentat tornaven de visitar València amb motiu de les Falles i que 30 dels 43 ferits havien estat traslladats a hospitals de la zona, entre els quals hi ha l’Hospital de Vinaròs, a Castelló.

Des de la Conselleria de Sanitat valenciana han assegurat que aquest departament està “en contacte” amb el govern català per oferir-li la seva col·laboració respecte a mitjans tècnics i humans en aquests moments.

Aquest matí, precisament, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha trucat al seu homòleg a Catalunya, Carles Puigdemont, per expressar-li el seu condol per l’accident i oferir-li els mitjans de la Comunitat davant d’aquestes circumstàncies.