Giedrius Arlauskis, el nou fitxatge del RCD Espanyol, ha afirmat durant la seva presentació que arribar al club blanc-i-blau és el pas més important de la seva carrera

El nou porter del RCD Espanyol, Giedrius Arlauskis, ha assegurat que no ha arribat al club per “lluitar contra Pau” pel lloc titular a la porteria, sinó per ajudar l’equip a aconseguir el seu màxim potencial i per aprendre mútuament amb el porter català. Ha declarat que aquest és el pas “més important” que ha donat en la seva carrera.

“Abans d’arribar, em van dir que Pau seria el futur porter d’Espanya. Jo crec que puc aportar la meva experiència i que puc fer una bona feina a l’equip al costat de Pau i N’Kono. No vinc a lluitar contra Pau, sinó a fer un bon grup i aportar el millor per a l’equip”, ha explicat en la seva presentació a l’Estadi RCDE.

Giedrius Arlauskis, conegut com ‘Arla’, ja exerceix com blanc i blau i, de nou, està a les ordres del tècnic Constantin Galca, amb qui ja va coincidir al Steaua de Bucarest. “És un tècnic que transmet confiança. Si em demana que jugui al Bernabéu, ho faré sense problema”, ha assegurat el lituà, que arriba procedent del Watford anglès en una cessió amb dret a compra.

Arla ha reconegut que l’Espanyol és “un club amb gran història”. “Em sembla molt interessant el projecte que ha començat Rastar Group i veig el meu futur en aquest club. Crec que he pres una bona decisió. Per a molts, la Premier és la millor lliga del món, però per a mi és aquesta”, ha argumentat sobre aquesta qüestió.

“És el pas més important en la meva carrera. Vinc d’un país petit, sense massa tradició pel futbol, ​​però m’agrada lluitar. No m’agrada perdre ni en els entrenaments, ni tan sols amb els meus fills i per això la meva dona em renya. Faria qualsevol cosa perquè l’equip pogués guanyar “, ha comentat en un to distès.

D’altra banda, durant la presentació, el conseller delegat del club, Ramón Robert, ha agraït l’esforç de Caicedo per seguir a l’Espanyol. “Si fos per diners no podíem competir amb les ofertes que tenia. Encara queden tres dies complets per tancar el mercat d’hivern i continuen obertes altres possibilitats, tant d’entrades com de sortides”, ha apuntat.