“No he signat cap acord amb el FC Barcelona”

0
Nolito:
El jugador del Celta de Vigo s'ha mostrat molest per les continues informacions sobre el seu futur | FOTO: Europa Press

Nolito ha desmentit en roda de premsa un possible acord amb el FC Barcelona i ha reconegut que ho va passar malament durant el seu temps de baixa per lesió

En una roda de premsa a la ciutat esportiva del Celta de Vigo el davanter gadità Manuel Agudo Durán, més conegut com Nolito, ha expressat el seu malestar pels rumors continuats sobre el seu futur. El futbolista ha deixat clar que té contracte amb el seu actual equip i que qualsevol informació sobre el seu fitxatge és falsa. També ha fet referència a la lesió que l’ha tingut de baixa durant dos mesos i mig, afirmant que “ho he passat malament”.

Ho he dit per activa i per passiva. Jo no he signat cap acord amb el FC Barcelona. Em dedico a jugar i a entrenar”, aclaria Nolito, que ha reiterat que ”amb el club i ha un contracte i jo jugo per al meu club, aquest és l’objectiu. Continuo al Celta, continuo amb contracte. Al futbol poden passar moltes coses però són ja molts mesos i no vull entrar en aquest tema. Si algun dia vull marxar ho diré”.

Si un equip em vol, que es posin en contacte amb el club i que arribin a un acord. Després jo acceptaré o no”, ha puntualitzat el gadità, que ha explicat que aquests rumors estaven afectant a la seva família. “És molt difícil mantenir-se al marge, em cremen tantes informacions durant tant de temps i tan seguides. Em descentra i fa mal a la meva família”, continuava, assegurant que està molest perquè “s’han dit moltes coses que no són certes, la gent deia que m’havia lesionat expressament, que simulava la lesió, que el Celta em volia castigar, massa coses”.

Respecte a la seva baixa per un trencament fibril·lar al tendó del recte anterior de la cuixa dreta Nolito ha confessat que ho ha passat malament. “Era com als dibuixos animats d’Oliver i Benji, que trigaven cinc capítols per arribar a la porteria. Sempre em deien que el dissabte podria jugar vint minuts, el següent igual. No arribava i ho passava malament, em sentia impotent”, ha reconegut.

Nolito, que es va lesionar el passat 12 de desembre i es va perdre 16 partits amb el seu equip s’ha mostrat agraït a la seva afició, que el va rebre amb una ovació al seu retorn el passat dissabte contra l’Eibar. “Em van fer venir-me a dalt i em vaig sentir feliç i content pels minuts que vaig jugar”, ha comentat, abans de repetir que es troba centrat en el seu equip i que treballa per tornar a jugar amb la Selecció Espanyola: “Somiar es gratis i si tinc la sort d’anar a l’Eurocopa intentaré competir amb qualsevol company. És el meu objectiu”.