Nomad ens sorprèn amb una cartera que inclou un carregador de bateria de 2400mAh

Últimament els gadgets estranys i peculiars semblen estar de moda, i no és d’estranyar que les empreses es dediquin a sorprendre’ns amb gadgets extravagants. Si a això li afegim la possibilitat que ofereix el crowfunding des de plataformes com IndieGoGo o Kickstarter (ahir ja us vam fer ressò de la Falyon SDJ, la jaqueta que s’asseca automàticament), trobarem artefactes mes estrambòtics encara.

Nomad

Nomad sembla que no ha volgut quedar-se enrere i ha llançat una cartera amb carregador de bateria que compta amb una capacitat de 2400mAh, una idea nova, ja que m’atreviria a dir que tothom sol portar una cartera a sobre, de manera que no haver de portar un altre objecte a sobre, és d’agrair.

La cartera de tota la vida però amb un petit carregador

Nomad ha aconseguit incorporar una bateria en el típic forat que es fa a la cartera quan es plega, si bé és cert, la bateria no és d’àmplia capacitat, però si que ens ajudarà a fer una càrrega del 90% de bateria dels nostres smartphones en la majoria de casos.

Nomad

Parlant de la cartera, el seu material és de cuir, disposa d’espai per a unes 6 targetes de dèbit/crèdit o qualsevol altre tipus de targetes, compartiment per a monedes i altres papers que ens poden ser de vital importància. Respecte la mida parlem d’una cartera de 25x85x125mm que està en la mitjana de les carteres que solem portar a la butxaca dels pantalons.

De moment la cartera-carregador només ens servirà per als iPhone, encara que Nomad ha dit que pròximament arribarà per als mòbils Android (recordem que iPhones i mòbils Android no comparteixen la mateixa entrada per a càrrega).

Podem trobar la cartera a la pàgina web oficial de Nomad, el preu oficial és de 99,99 $, encara que a aquest preu caldrà sumar-li els costos d’enviament, ja que l’empresa és dels Estats Units.