“Només em preocupa recuperar l’estat anímic de l’equip”

0
Rafa Benítez, en la sala de premsa del Santiago Bernabéu | FOTO: Europa Press

Durant la roda de premsa de Rafa Benítez, l’entrenador ha admès que no està preocupat pel seu futur al Madrid

Avui, el Reial Madrid ha caigut amb estrèpit al Santiago Bernabéu amb el seu màxim rival, el FC Barcelona. Als blancs no els ha sortit res, i s’han vist superats en tots els aspectes del joc pels culers, en un partit que ha finalitzat 0-4. El resultat deixa molt tocat al tècnic, que el dimecres té una nova prova al partit de la UEFA Champions League que els blancs juguen a Ucraïna.

Una derrota molt dura

Després de patir la pitjor derrota des que és l’entrenador del Reial Madrid, Rafa Benítez ha estat preguntat pel seu futur al club blanc, afirmant que “sempre que es guanya o es perd tots tenim part de culpa i lògicament ens dol molt perdre d’aquesta manera contra un equip com el Barcelona. Cal unir-se, treballar i millorar el que hàgim de millorar. Hem de pensar de seguida en el següent partit i a aconseguir els tres punts. Res més. El meu futur? Solament em preocupa recuperar aviat a l’equip des del punt de vista anímic.

Benítez no creu que el problema d’avui hagi estat l’actitud dels seus jugadors, ja que han tingut ocasions i a l’inici de la segona meitat el resultat podia haver canviat. “Ens hem enfrontat a un bon equip, hem comès errors i ho hem pagat. L’ocasió de Marcelo al principi de la segona part és un punt clau, si hagués estat gol… En el descans havíem parlat que podíem entrar en el partit. Cada vegada era més difícil des del punt de vista anímic afrontar el partit i remuntar-ho ha reconegut l’entrenador blanc.

Un plantejament amb una clara intenció

Pel que fa a l’alineació titular blanca, ha destacat l’absència de dos noms propis: Isco i Casemiro, però Benítez ha sortit amb un onze amb l’objectiu “d’estrènyer, atacar i intentar recuperar la pilota a dalt i la possessió. La idea era utilitzar jugadors amb experiència, qualitat i personalitat per a un partit d’aquest nivell. La nostra idea era intentar tenir la possessió. Els jugadors que han iniciat el partit tenen qualitat suficient per fer-ho millor del que ho han fet avui. Tots hem de ser responsables.

Moltes jornades per jugar

Amb aquest resultat, el FC Barcelona es distancia a sis punts del Reial Madrid, que demà es podria veure superat pel seu rival de la ciutat, l’Atlètic de Madrid. El tècnic madrileny és optimista i ha subratllat que encara “queda molt campionat. Hem de fer les coses tan bé com les anàvem fent en els partits anteriors quan l’equip estava invicte”.