El Northstar V1 en un implant per doner llum al tatuatges que s’implanta sota la pell després d’una operació quirúrgica de 15 minuts

Un grup de hackers va mostrar un curiós dispositiu conegut com a Northstar V1 que, amb una mida una mica superior al d’una moneda de 2 euros, s’implanta sota la pell després d’una operació quirúrgica de 15 minuts. Un cop implantat i activat, la seva funció es limita a donar-li retroil·luminació LED als tatuatges existents o simplement simular una bioluminescència inspirada en aquests organismes que desprenen llum.

Northstar V1 un implant per els teus tatuatges | Diari Català

S’activa passar-li un imant per la pell, llavors els seus cinc LED començaran a parpellejar durant 10 segons per després apagar-se, tot això amb una autonomia que hauria de durar 10.000 activacions. Quan s’acabin, no es pot recarregar, de manera que l’implant s’haurà de retirar.Northstar V1 un implant per els teus tatuatges | Diari CatalàEn el futur s’espera que en un futur, el Northstar V1 tingui funcions molt més importants i interessants que van des de conèixer la temperatura o el ritme cardíac connectat amb el nostre smartphone, o que en realitzar gestos amb la mà puguem interactuar amb un televisor, aire condicionat, etc. En cara no se sap res respecte al preu, i respecte a la seva disponibilitat, només estarà disponible en alguns estudis de tatuatges a l’altre banda del planeta a partir de 2016.