Nou barebone Shuttle DH170

  0
  Nou barebone Shuttle DH170 | Diari Català

  Shuttle-DH170-1-Diari-Català

  El nou barebone Shuttle DH170 de 1.3 litres amb chipset Intel DH170 i fins a 16 GB DDR3L.

  El nou barebone Shuttle DH170 es tracta d’un nou pc compacte que amb unes dimensions de 190 x 165 x 43 mm d’altura (1.3l) on s’amaga una placa base dotada del chipset Intel DH170 que permet la instal·lació d’una CPU Intel Skylake (LGA1151 ) de fins a 65W de consum al costat de 16 GB de memòria DDR3L en una configuració Dual-Channel al qual poder acompanyar amb un HDD/SSD de 2.5amb una interfície SATA III 6.0 Gbps al costat d’un port M.2 i una ranura Mini PCIe on muntar la connectivitat WiFi 802.11ac + Bluetooth.

  La resta de la informació del barebone Shuttle DH170 es completa amb l’aportació d’un lector de targetes, dos ports Gigabit Ethernet, quatre ports USB 3.0, quatre USB 2.0, tres sortides de pantalla en forma de DisplayPort i un HDMI, al costat de dos RS 232, connexions d’àudio, un sistema de refrigeració eficient que promet mantenir la CPU a una temperatura de fins a 50ºC.

  Aquest nou barebone Shuttle DH170, integra tot el necessari perquè instal·lant aquests dos components faci funcionar, incloent-hi una placa base amb chipset Intel H170 de reduïdes dimensions, un processador Intel Skylake i el seu sistema de refrigeració actiu amb dos ventiladors integrats, a més clar de tot l’apartat de la connectivitat i la font d’alimentació.

  Nou barebone Shuttle DH170 | Diari Català

  El sistema admet configuracions de fins a 16 GB de memòria RAM DDR3L i SSDs M.2 amb interfície PCIExpress de qualsevol capacitat, de manera que els usuaris podrien integrar un sistema bastant potent i ràpid a l’interior d’aquest petit dispositiu. Incorpora targeta de xarxa Intel Gigabit amb dues entrades RJ-45, quatre USB 3.0, quatre USB 2.0 i dues sortides de vídeo DisplayPort a més d’un HDMI. També té dos ports RS-232 per poder integrar dispositius relativament antics o aquells industrials que encara fan servir aquesta interfície.

  El llançament d’aquest nou barebone Shuttle DH170 implica que ara Shuttle ofereix la mateixa configuració de hardware en tres formats diferents: un amb el model clàssic de xassís en format cub, un altre amb el versàtil xassís de tres litres i finalment, aquest model que presenten ara que és particularment petit, ja que la caixa té un volum de només 1.3 litres.

  El preu de venda recomanat per a aquests nous barebone Shuttle DH170 és de 224 euros amb l’IVA no inclòs, i recordeu que caldria comprar SSD i memòria RAM a part.