Nou calendari provisional de MotoGP al 2016

0
Gran batalla Lorenzo-Rossi per la Pole a Motegi
Twitter: @MediasetMotoGP
Gran batalla Lorenzo-Rossi per la Pole a Motegi
Twitter: @MediasetMotoGP

Canvis en les dates però no en els circuits on hi haurà Grans Premis de MotoGP al 2016

Dorna ha fet públic avui un nou calendari provisional per a la temporada 2016, en el qual es registren quatre canvis de data, però cap de circuit ni gran premi, per la qual cosa es mantenen les 18 dates previstes, amb l’entrada del GP d’Àustria i la desaparició del GP de Indianápolis.

Els canvis afecten el GP d’Alemanya, que passa del 10 al 17 de Juliol. El GP de Gran Bretanya previst inicialment pel 17 de Juliol i que passa al 4 de Setembre, amb el que aquest mes tindrà tres carreres, igual que Abril i Octubre. El GP de Malàisia, que inicialment anava a ser el primer del triplet asiàtic, el 9 d’Octubre, ara tancarà la gira el 30 d’Octubre. Finalment, el GP de València passa del 6 al 13 de Novembre.

Una vegada més, el GP d’Espanya, que es celebra a Jerez, i el de la República Txeca, apareixen ‘subjectes al contracte’, a l’espera dels avals necessaris per part dels organitzadors per fer front al cànon que demana Dorna per l’organització de l’esdeveniment, que es situa entorn els 6 milions d’euros.

El calendari provisional per 2016 per tant queda de la següent manera:

Canvis en el calendari provisional de MotoGP al 2016
Motogp