Nico Rosberg i Lewis Hamilton tornaran a ser protagonistes aquest cap de setmana en el Gran Premi de Mònaco

Nico Rosberg i Lewis Hamilton es tornaran a veure les cares aquest cap de setmana en el Gran Premi de Mònaco després de l’accident entre els dos que va acabar amb les aspiracions de Mercedes al Circuit de Barcelona-Catalunya. Tots dos han assegurat que l’incident ja forma part del passat i que han de mirar de treballar conjuntament per aconseguir els èxits comuns.

Tot i així, no tot és tan bonic o idíl·lic; les tensions entre els dos pilots de Mercedes segueixen existint i l’accident de Montmeló només va fer que revifar una flama que porta viva des de fa un parell de temporades. No obstant això, Rosberg ha assegurat “estar fet pols” pel que va succeir.

“Estava fet pols després del succeït a Espanya, sobretot per l’equip. Estem junts en això i sé el difícil que és que tothom treballi per fer que aquests cotxes siguin completament competitius. Però hem parlat sobre aquest tema i ara és el moment de deixar-ho passar”, ha assenyalat Rosberg en un comunicat divulgat pel seu equip.

Hamilton també ha volgut opinar sobre el tema dient que “Barcelona va ser la pitjor sensació. Va ser un moment difícil per tots nosaltres després de la cursa, però ara és un capítol tancat i hem de mirar cap endavant, cap a Mònaco”.

Tot i aquestes paraules de pau, Mònaco no sembla el lloc més adequat perquè tot torni a la normalitat. El circuit del Principat no és precisament el més permissiu per als avançaments i allà qualsevol petit error es pot pagar molt car. En aquest sentit, Hamilton arriba amb molt per jugar-se, ja que la distància que el separa de Rosberg a la classificació general de pilots és de 43 punts. Si el britànic vol reenganxar-se a la lluita, ha d’aconseguir la victòria sigui com sigui i, en un traçat com Mònaco on la potencia no és tan important, la qualificació serà clau per les aspiracions dels dos pilots de Mercedes.