AMD ha llançat el controlador Catalyst 15.11.1 Beta per a les gràfiques Radeon, amb optimitzacions de rendiment per Star Wars Battlefront.

Nou controlador AMD Catalyst 15.11.1 Beta | Diari CatalàEn el llançament del controlador AMD Catalyst 15.11.1 no s’especifica quines són les optimitzacions de rendiment per Star Wars Battlefront, però tenint en compte el treball d’AMD juntament amb EA, és possible que doni suport a característiques com CrossFire.

Els controladors AMD Catalyst 15.11.1 porten optimitzacions de rendiment per a Star Wars Battlefront, Call of Duty Black Ops 3, Fallout 4 i Assassins Creieu Syndicate. Aquests nous controladors no donaran suport CrossFire per Fallout 4, a causa de que encara queda feina d’optimització per a configuracions multi-GPU.

Hi ha un parell de problemes en el controlador AMD Catalyst 15.11.1 Beta, que, tant en Star Wars Battlefront com a Assassins Creieu Sindicat no poden ser iniciats en pantalla completa en ordinadors portàtils amb CPU Intel i GPU AMD, mentre que a Call of Duty Black Ops 3 poden aparèixer parpelleigs, pantalla en negre, estant CrossFire habilitat.

A qui podeu descarregar els nous controladors d’AMD Catalyst 15.11.1