‘Just ara i sempre’ nou disc de Dvicio

0

Dvicio se situa en el 4t lloc dels discos més venuts

Dvicio nº4 discos més venuts
Foto: SONY MUSIC

DVICIO tornen als llocs d’honor de la llista de vendes a Espanya. El llançament de Just ara i sempre, en el qual revisen i amplien Just ara en format CD i DVD, en les tendes des del 25 de setembre, els ha situat en el número quatre del rànquing dels més venuts. El nou treball del jove quintet conté, a més de les cançons del seu àlbum de debut, quatre temes inèdits, dues versions en anglès i la reedició de Res. El DVD presenta un documental sobre la història de la banda i sis cançons interpretades en directe des de la planta interior d’un edifici amb vista a la ciutat exterior.

La notícia del gran acolliment del públic espanyol a aquest nou treball ha sorprès a DVICIO en plena visita promocional a Estats Units, amb parades a Los Angeles, Miami, Puerto Rico, Houston i Nova York. La gira, la primera pel país nord-americà, inclou actuacions acústiques en instituts de diversos estats i la seva presència en la gala dels Latin Music Awards de Telemundo, que se celebra a Los Angeles i a la qual acudeixen al costat de l’estel llatí Leslie Grace, amb la qual col·laboren en la nova versió de Res inclosa en Just ara i sempre.

En l’altre extrem del món, en un lloc tan exòtic com Tailàndia, DVICIO està al número cinc en les ràdios amb el tema Enamora’t en la seva versió en anglès. El grup madrileny prepara el llançament del seu àlbum Just ara al país asiàtic, en el qual ja van ser notícia quan la versió d’aquesta mateixa cançó en un vídeo casolà gravat per ells mateixos en el cotxe, que sumeixi més de 36 milions de visualitzacions, va ser notícia en els informatius tailandesos.

Just ara i sempre presenta com a temes inèdits Electricitat, Potser, Quina més puc demanar i Be habiti barri, mentre que Paradís i Enamora’t apareixen en noves versions en anglès i Gens, en col·laboració amb Leslie Grace. Els sis temes en directe del DVD són Paradís, Enamora’t, Just ara, Gens, Potser i Quin més puc demanar. La reedició es completa amb els 11 temes originals de Just ara, l’àlbum de debut publicat en 2014 que va convertir a DVICIO en una de les sorpreses més agradables de la música espanyola dels últims anys.

Gira Tardor-hivern Just ara i sempre:

5 de novembre. Madrid. Sala But
6 de novembre. Màlaga. París 15
7 de novembre. Castelló. Auditori i Palacio de Congressos de Castelló.
12 de novembre. Santiago de Compostel·la. Sala Capitol.
14 de novembre. Santander. Escenari Santander.
26 de novembre. Barcelona. Sala Bikini
28 de novembre. Sevilla. Sala Antique