Nou kit de refrigeració líquida pc Predator 360 d’EK

  0
  EK llança nou kit AIO de refrigeració líquida pc |Diari Català

  EK llança nou kit AIO de refrigeració líquida pc |Diari Català

  EK llança el seu kit AIO de refrigeració líquida pc Predator 360

  EK s’enorgulleix de llançar el seu kit de refrigeració líquida pc Predator 360, kit AIO (All In One) amb connexions ràpides. EK ha fet ús dels seus millors components que té al mercat per a la creació del kit Predator 360, destinat per als més entusiastes d’aquest tipus de refrigeració, o per a aquells que vulguin un sistema de refrigeració líquida pc amb un gran rendiment sense haver de muntar-lo, per falta de coneixements.

  EK Water Blocks ha pensat en tot, i amb la seva Predator 360, no només ofereix un kit de refrigeració líquida pc convencional, sinó que, gràcies a les seves connexions ràpides, i en fer ús de connectors G1 / 4, és totalment ampliable, un gran avantatge per a aquells que vulguin passar per aigua components, com la targeta gràfica, sense haver de fer un gran desemborsament.

  La refrigeració líquida pc EKXLC Predator 360 és el primer kit premuntant de la marca, pensat per proporcionar el millor rendiment de refrigeració, a més fa ús dels millors components de EK. Per a la seva ventilació EK ha inclòs els seus últims ventiladors Vardar, d’alta pressió estàtica, per dissipar tota la calor que despendre el radiador.

  El kit AIO Predator 360 està compost per una bomba Laing DDC d’EK que proporcionés un rendiment tres vegades major a la resta de kits AIO del mercat, a més pot ser controlada en tot moment per l’usuari mitjançant PWM, o una regulació automàtica segons la temperatura de la CPU.

  EK ha inclòs un radiador CoolStream PE de 360mm, format per un nucli completament de coure, que al costat dels ventiladors Vardar oferirà un major rendiment pel que fa a dissipació. Al costat del CoolStream PE 360 es troba el dipòsit, la bomba, i els ventiladors, amb unes dimensions de 412mm x 133mm x 68mm en total, el que permet que pugui ser instal·lat en la gran majoria de torres del mercat.

  En estar tot integrat en el mateix radiador, això redueix el desordre de cables i manté a la unitat estèticament neta. Els ventiladors al costat de la bomba són connectats per un mateix cable PWM, mentre que són alimentats per un connector molex SATA.

  Pel que fa al bloc de l’Predator 360, EK ha escollit el bloc Supermacy MX, un dels blocs més destacats entre els més entusiastes d’aquest tipus de refrigeració, que ofereix un gran rendiment tant tèrmic com hidràulic. Compta amb un acabat de mirall a la base del bloc, realitzat amb cura mitjançant un procés de polit.

  El nou i primer kit AIO Predator 360 de EK WaterBlocks ja està disponible per a compra des de la botiga oficial d’EK per un preu de 239 €, amb el seu germà petit, EK Predaor 240, que aquest compta amb un preu de 199 €.