Nou monitor Philips Moda de 27″ amb AmbiGlow Plus

  0
  Nou monitor Philips Moda | Diari Català

  Nou monitor Philips Moda | Diari Català

  Nou monitor Philips Moda, un monitor de 27 ” amb AmbiGlow Plus amb base que canvia de color.

  Philips llança un nou monitor Philips Moda de 27 “amb tecnologia AmbiGlow Plus, tecnologia exclusiva de Philips, amb la qual oferirà una experiència d’il·luminació envoltant.

  No és la primera ni l’última pantalla Philips amb la seva tecnologia Ambiance, però el monitor Philips Moda va un pas més enllà i presenta la tecnologia de color ambiental Ambiglow Plus.

  La tecnologia AmbiGlow Plus funciona bàsicament de forma similar als televisors Ambilight de Philips i creen un halo de llum sobre i al voltant de la base del monitor.

  La base crea un ambient adequat a cada moment: blau enèrgic per al dia, ambient càlid per a la tarda, sensacions màgiques per a la nit … si l’usuari no el tria segons els seus gustos la base pot mostrar un cicle de visualització, a més de funcionar amb temporitzador i encendre o apagar quan nosaltres ho establim.

  Ambiglow Plus també crea ambients sincronitza amb els colors de la pantalla. Segons Artem Khomenko, Product Manager de Philips d’EMEA per MMD:

  El ràpid processador de la Base Ambiglow Plus analitza la imatge d’entrada i s’adapta al color i la lluentor de la llum en un instant. El resultat és una experiència visual més emocionant i intensa on el color es mou i aporta una vitalitat més enllà de la pantalla “.

  Nou monitor Philips Moda, fa ús d’un panell AH-IPS de 27 polzades amb una resolució de 1920 x 1080 píxels i ofereix una lluentor màxim de 250 nits, relació de contrast de 1.000: 1, un temps de resposta de 14ms, angle de visió de 178/178 graus, llum de fons sense parpelleigs, i tota la gamma de colors sRGB.

  El Nou monitor Philips Moda, compta amb un processador d’anàlisi de la imatge que mostra en pantalla, aconseguint que s’adapti el color i la brillantor de la il·luminació per a que coincideixi amb la imatge. Per millorar encara més l’experiència visual, el 275C5QHGSW compta amb un vidre de vora a vora i bisells estrets.

  Nou monitor Philips Moda | Diari Català

  El disseny envolvent de la pantalla del nou monitor Philips Moda a 360 graus proporciona una bona visualització des de l’exterior, encesa o apagada, i la vora ultrafí de 3,5 mm facilita la mínima distracció durant la visualització.

  Però el nou monitor Philips Moda 27 “no és només disseny, sinó que la seva pantalla ofereix un rendiment excepcional amb tecnologia LCD AH-IPS, resolució Full HD i tecnologia Flicker-Free per eliminar els efectes del parpelleig de pantalla.

  La tecnologia SmartContrast ajusta automàticament els colors i la intensitat de la il · luminació per millorar el contrast, mentre que SmartImage analitza el que els usuaris estan veient i ofereix un menú d’opcions amb les maneres específics de l’aplicació.

  Finalment, SmartResponse accelera els temps de resposta per a jocs o vídeos i elimina l’efecte fantasma i la vibració. La base Ambiglow Plus inclou una franja tàctil intuïtiva per seleccionar colors i maneres amb un simple toc.

  S’espera que aquest disponible aviat al mercat amb un preu aproximat de al voltant de 350 €.