Nou projector ZTE SPRO 2

  0
  Nou projector ZTE SPRO 2 | Diari Català

  Nou projector ZTE SPRO 2 | Diari Català
  El projector ZTE SPRO 2, un dels dispositius de ZTE que més va cridar l’atenció al MWC 2015, arriba a Espanya i es posarà a la venda la la setmana que ve.

  El motiu pel qual destaca aquest aparell és perquè combina un miniproyector portàtil amb una pantalla tàctil, que integra Android com a sistema operatiu i proporciona un punt d’accés a Internet.

  Gràcies a aquesta novetat, es distancia de qualsevol altre dispositiu de similars característiques, convertint-se en el primer projector portàtil intel·ligent tot en un. Un dels components que fan únic al projector ZTE SPRO 2 és la pantalla tàctil de 5 polzades, ja que cap altre projector compacte compta amb aquest tipus de display. A través del monitor es pot controlar el sistema operatiu Android 4.4.2. KitKat, que dóna accés al dispositiu a les mateixes apps que es poden emprar en qualsevol telèfon intel·ligent.

  El miniproyector munta un processador Qualcomm Snapdragon 800, gràfics Adreno 330, 2 GB de memòria RA i 16 GB d’emmagatzematge ampliable fins a 64 GB mitjançant una targeta microSD. Disposa d’un port USB 3.0 i HDMI, així com de connectivitat WiFi. Gràcies a la bateria de 6.300 mAh té una autonomia superior a les 2 hores de funcionament.

  Amb unes mesures de 13,4 x 13,1 x 3,3 centímetres i un pes de 525 grams, el projector ZTE SPRO 2 és compacte, lleuger i fàcil de transportar, de manera que ho vas a poder portar amb tu sempre que ho necessitis. El miniproyector portàtil intel·ligent tot en un ZTE estarà disponible a la botiga en línia de ZTE.es i en les botigues Movistar a partir de la setmana vinent a un preu de 699 euros.