Nou rècord d’aparcament

0

Alastair Maffat ha aconseguit el rècord d’aparcament marxa enrere

No sé com definir el vídeo que acompanya aquest text, simplement un queda meravellat de l’habilitat que tenen certs pilots o especialistes per aconseguir segons quins reptes. En aquest cas el protagonista és Alastair Maffat que es va proposar batre un rècord mundial d’aparcament marxa enrere amb un Mini dels de tota la vida. Per ell aquesta feina no és nova ja que aquest mateix any va saber col·locar un Fiat 500 en un espai que només era 7,6 centímetres superior al cotxe, i el millor és que ho va aconseguir sense cap tipus de contacte, fet que no passa durant el dia a dia on molts, tot i tenir un espai de 6 metres, encara utilitzen el toc de para-xocs com a sensor d’aparcament.

En aquell moment el repte era un aparcament en línia venint de cara, però ara ho ha volgut complicar una mica més venint de cul i, així, aconseguir un nou rècord mundial. Òbviament, aconseguir aquest repte suposa moltes hores d’entrenament en les quals estic segur haurà trencat moltes parts dels models de prova. Tot i així, el seu objectiu s’ha complert i ha aconseguit col·locar el preciós Mini Cooper en un espai 34 centímetres superior al seu cotxe (el rècord fins llavors es trobava en 35 centímetres).

No deixeu de mirar el vídeo ja que és espectacular però, si us plau, no ho intenteu a casa que la broma us pot sortir força cara.