Nou SSDs Saber 1000 d’OCZ amb tecnologia Host Managed

  0
  Nou SSDs Saber 1000 d'OCZ amb tecnologia Host Managed

  Nou SSDs Saber 1000 d'OCZ amb tecnologia Host Managed
  OCZ Storage Solutions, pertanyent al grup Toshiba, ha anunciat la introducció de la tecnologia Host Managed SSD (HMS) en els seus dispositius d’estat sòlid Saber 1000 Series.

  Aquesta tecnologia permet el control del sistema principal en les tasques de procés del SSD quant a hardware, de manera que no depengui del hardware. El resultat és un dispositiu d’estat sòlid més fiable, amb millor rendiment, i el més important de tot, amb major durabilitat.

  Els SSDs tenen un funcionament una mica més complicat que els discos durs normals, i necessiten realitzar una sèrie de tasques que normalment s’executen a nivell de software, en detriment del rendiment i la durabilitat de la unitat, a més d’estar limitades a quan el sistema operatiu està disponible. Amb la tecnologia Host Managed SSD, OCZ fa que els seus Saber 1000 Sèries puguin executar tasques com ara Garbage Collection de manera autònoma i ha nivell de hardware, de manera que el rendiment no es veurà penalitzat i la vida mitjana del dispositiu serà bastant superior.

  Fixeu-vos en la següent gràfica (cortesia de Anandtech), on es veu clarament les operacions de lectura per segon (IOPS) amb HMS desactivat (a l’esquerra) i activat (a la dreta). El resultat de rendiment no només és superior, sinó que molt més estable, resultant en una operació molt més ràpida.

  Nou SSDs Saber 1000 d'OCZ amb tecnologia Host Managed

  La tecnologia HMS d’aquests dispositius d’estat sòlid de OCZ incorpora una API que permet a desenvolupadors utilitzar-la i integrar-la en el seu programari, de manera que puguin aprofitar al màxim aquesta nova tecnologia que OCZ ha implementat, recordeu, pel que fa a hardware, en seus SSDs Saber 1000 Series. OCZ fins i tot proporciona llibreries de programari i una guia de programació, de manera que fins i tot els desenvolupadors novells puguin utilitzar aquesta tecnologia sense cap mena de problema.

  OCZ oferirà aquests Saber 1000 Series amb tecnologia HMS en l’habitual format SATA 3 de 2.5 polzades i en capacitats de 480 i 960 GB res més. No han especificat a quin preu podrem trobar-los, però sí que han dit que no seran més cars que els SSDs habituals que ronden el mercat actual. Podeu trobar totes les característiques i especificacions tècniques completes en la pàgina web del fabricant.