Nou tràiler de Kingdom Hearts 3

  0

  Amb motiu de la Jump Festa, una celebració anual al Japó, Square Enix ha publicat el tràiler de Kingdom Hearts 3

  Les noves aventures de Mickey Mouse, Donald i Sora arribaran l’any vinent, però l’espera es pot alleugerir gràcies al tràiler de Kingdom Hearts 3 que tot just acaba de sortir del forn de les oficines de Square Enix. Es tracta d’un clip que comença amb imatges promocionals de Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, un videojoc que recopilarà diferents títols de la franquícia.

  Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue aglutinarà 3 jocsKingdom Hearts Dream Drop Distance, Kingdom Hearts X Back Cover i Kingdom Hearts Birth By Sleep 0.2: A Framentary Passage, i servirà de preàmbul de cara a la tercera entrega numerada de Kingdom Hearts. Per tal de poder veure directament les imatges del joc, heu de saltar fins al minut 3:37 del tràiler de Kingdom Hearts 3.

  Dos entregues en desenvolupament

  L’any 2016 la franquícia Kingdom Hearts té previst arribar per partida doble. Tal com demostra el tràiler de Kingdom Hearts 3, la nova entrega arribarà més tard que el recopilatori. Fins i tot hi ha veus que apunten a que Kingdom Hearts 3 es podria ajornar fins al 2017.

  Ara per ara, la tercera entrega numerada de la franquícia només ha deixat veure el seu combat amb un desplegament gràfic veritablement espectacular. Però, no es coneix massa informació referent a les aparicions estel·lars de l’univers Disney que rebrà el joc. Tenint en compte que la companyia compta també amb tot l’univers de Pixar i de Star Wars, les ganes dels fanàtics de saber més són més grans que mai.

  Anunciat l’any 2013, Kingdom Hearts 3 té previst arribar a PS4 i Xbox One l’any vinent. Pel que fa a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, a dia d’avui es tracta d’un recopilatori exclusiu de Sony i la seva PlayStation 4.