Nou tràiler de LEGO Marvel’s Avengers i data d’estrena

  0

  El grup de superherois més famós dels darrers anys es deixa veure en el nou tràiler de LEGO Marvel’s Avengers

  TT Games, l’equip desenvolupador amb els drets per crear i distribuir tots els videojocs de LEGO, ha trucat a la porta de Marvel. El 26 de gener, els usuaris de gairebé totes les consoles disponibles al mercat (PS4, PS3, PS Vita, Xbox One, Xbox 360, PC, Wii U i Nintendo 3DS) podran gaudir d’una nova aventura de món obert, tal com mostra el nou tràiler de LEGO Marvel’s Avengers.

  El títol el firma la divisió de Warner Bros. encarregada dels videojocs (Warner Bros. Interactive Entertainment), propietària de TT Games des de l’any 2007. Des de llavors, el món de LEGO ha visitat asiduament el món de l’oci interactiu acompanyant diverses franquícies conegudes com Harry Potter, Star Wars, Indiana Jones, El Senyor dels anells o Batman.

  Diversos llargmetratges dins un videojoc

  És el segon cop que TT Games visita l’univers de Marvel. L’any 2013 va estrenar LEGO Marvel Super Heroes, un títol que incloïa el món dels 4 Fantàstics, el dels X-Men i també a Spiderman. Però, com s’observa al nou tràiler de LEGO Marvel’s Avengers, aquesta vegada es centraran en l’equip format per Iron Man, Hulk, el Capità América, Thor, la Viuda Negra i l’Ull de Falcó.

  Tot i que el videojoc tractarà principalment els dos llargmetratges principals, també es visitaran altres localitzacions com la mansió de Tony Stark o Argard, el món del déu Thor. TT Games ha manifestat que el videojoc permetrà el control de fins a 100 personatges diferents en la que s’ha de considerar com “una celebració de tot el món dels Avengers, els còmics, les pel·lícules i els dibuixos animats”.

  Un dels grans alicients del joc és que permetrà als jugadors moure’s amb total llibetat per la ciutat de Nova York, podeu veure-ho al nou tràiler de LEGO Marvel’s Avengers sota aquestes línies.