Nou tràiler de llançament de Halo 5: Guardians per a Xbox One

  0
  Nou tràiler de llançament de Halo 5

  Halo 5 mostra el seu tràiler de llançament

  El cinquè lliurament de les aventures del Jefe Maestro es llueix en aquest vídeo que ens ensenya gameplay i diferents escenes del mode història del joc

  Halo 5: Guardians per a Xbox One ha estrenat el seu tràiler de llançament, combinant imatges cinemàtiques amb d’altres del gameplay del joc. La música que acompanya a l’acció és el tema Knights of Cydonia de la banda britànica Muse.

  Els nois de 343 Industries van concloure fa uns dies el desenvolupament de Halo 5: Guardians. El portaveu de l’estudi i un dels responsables creatius de l’equip, Josh Holmes, va fer servir el canal oficial de Xbox Wire per explicar alguns secrets tecnològics de la seva proposta.

  Com ja vam explicar fa unes setmanes amb el llançament d’un altre tràiler comercial del joc, “els 60 frames per segon del videojoc estan suportats per un nou sistema de resolució progressiu que ens permet escalar dinàmicament la resolució a la qual renderitzem el joc, i que és de fins a 1080p“, va explicar Holmes. “Això ens permet posar els recursos on millor ens ve durant el joc, i aconseguir així el Halo més imponent des del punt de vista visual que s’ha fet mai”.

  En la majoria de la campanya jugareu a 1080p, però quan ens posem molt bojos amb vehicles, efectes visuals i combat pot ser que la baixem una mica per mantenir aquests 60 frames per segon crucials“, va matisar aclarint que, de no usar aquest sistema, la campanya no podria apostar per alguns dels moments més espectaculars i èpics quant a escala”.

  Halo 5: Guardians sortirà el 27 d’octubre a la venda en exclusiva per a Xbox One. A part de la campanya principal del shooter en primera persona, aquest inclourà 20 mapes de sèrie per al multijugador. Halo 5: Guardians és un dels videojocs més potents per al catàleg de la consola de Microsoft aquest any, a part d’altres títols com Forza Motorsport 6 o l’exclusiva temporal de Rise of the Tomb Raider.