Nou tràiler de Unravel

    0

    L’estudi suec Cooldwod Interactive mostra la destresa del seu protagonista amb el nou tràiler de Unravel 

    Unravel va ser el protagonista d’un dels moments més humans del passat E3, la fira del videojoc més important de l’any. Martin Sahlin, director creatiu del projecte, es llençava nerviós a un escenari vist per milions de persones, protegit únicament amb un peluix del protagonista del seu joc. L’empatia va esclatar; molts usuaris es van emocionar amb Sahlin.

    A tres setmanes de la seva arribada a PC, Xbox One i PS4, l’estudi desenvolupador presenta el nou tràiler de Unravel on s’hi pot veure a Yarnie, el protagonista, superant els diferents obstacles i puzles que presentarà el joc. La proposta de Coolwod Interactive es basa en una experiència 2,5D similar als videojocs de plataformes tradicionals. La gran diferència és que Yarnie utilitza el seu propi cos, fet de corda, per avançar.

    El títol arribarà a Xbox One, PC PS4 el 9 de febrer de 2016 a un preu inferior als 20 €, amb lleugeres variacions depenent de la plataforma. Tal com es pot veure al nou tràiler de Unravel, el videojoc ens traslladarà a paisatges típics d’Escandinàvia i ens enfrontarà a nombrosos perills.