Nou tràiler extens de Attack on Titan per PlayStation

  0

  El videojoc de Attack on Titan per PlayStation presenta nou contingut com l’habilitat de convertir-te en tità

  El segell japonès Koei Tecmo acaba de publicar un altre tràiler de Attack on Titan per PlayStation 4, PS3 i PS Vita, un videojoc que arribarà a terres nipones el 18 de febrer i de cara a finals d’any a occident. A través del clip, podem veure com els jugadors podran convertir-se en una autèntica abominació gegantina, els perillosos titans que donen nom a la sèrie japonesa.

  El videojoc de Attack on Titan per PlayStation ens ficarà a la pel d’Eren i Mikasa, els protagonistes principals d’aquest popular shonen oriental que també compta amb un llargmetratge en producció. El títol tractarà la primera temporada de la sèrie, on s’hi descriu un univers on la humanitat s’ha vist obligada a protegir-se dels titans sense aparents opcions de vèncer.

  Attack-on-Titan_Fami-shot_08-19-15_003
  Mikasa, coprotagonista de Attack on Titan

  Una suculenta edició especial

  Koei Tecmo ha tingut en compte als més fanàtics de la sèrie oferint una atractiva edició col·leccionista del videojoc basat en l’univers de Attack on Titan per PlayStation. Coneguda com “Treasure Box”, arribarà amb un llibre d’art, la banda sonora original, una bufanda, contingut especial pel joc i amb 6 xapes metàl·liques.

  El preu de sortida de la Treasure Box és de 12,800 yens japonesos (99,84 € al canvi) i serà lleugerament més barata per PS Vita. Encara no s’ha confirmat la seva arribada a terres europees, però és molt possible que sigui anunciada amb la publicació de la data d’estrena oficial a occident.