Nou tràiler i requisits d’Assassin’s Creed Syndicate per a PC

  0

  A la vigília de la seva estrena, Assassin’s Creed Syndicate per a PC presenta un nou tràiler

  Gairebé un mes després de la seva estrena a les consoles de saló, Assassin’s Creed Syndicate per a PC arriba demà divendres. Aprofitant l’avinentesa, Ubisoft presenta un nou tràiler del joc on també hi ha espai per mostrar algunes de les notes que ha rebut el títol per part de la premsa especialitzada. La recepció general de la crítica ha estat positiva, deixant entreveure que el títol d’aquest any és molt millor que Assassin’s Creed Unity.

  Tanmateix, l’audiència s’ho ha pensat més el 2015 i Assassin’s Creed Syndicate ha patit un descens significatiu en la xifra de vendes pel que fa a la primera setmana. Ubisoft ho atribueix a la “postura prudencial de l’audiència“, tenint en compte que el joc només s’ha estrenat en sistemes de nova generació, però és un fet on també s’hi ha de considerar la qualitat de l’entrega de 2014. De totes maneres, la xifra de vendes ha millorat a partir de la segona setmana, gràcies als bons comentaris d’audiència i crítica sobre el joc.


   

  Una entrega tecnològicament exigent

  Per tal de poder gaudir de la millor experiència per a compatibles, Ubisoft ha publicat els requisits mínims i els recomanats d’Assassin’s Creed Syndicate per a PC. El desplegament visual és un dels punts forts del joc, un títol que aspira a veure’s realment bé tal com NVIDIA GameWorks, l’encarregada d’impulsar el joc gràficament per ordinador, mostra al seu tràiler tècnic. A continuació, els requisits mínims i els recomanats d’Assassin’s Creed Syndicate per a PC.

  Mínim:

  Sistema operatiu: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (versions de 64 bits)

  Processador: Intel Core i5 2400s amb 2.5 GHz o AMD FX 6350 amb 3.9 GHz

  RAM: 6GB o més per Windows 7, Windows 8.1, Windows 10

  Tarjeta gràfica: Nvidia GeForce GTX 660 o AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM amb Shader Model 5.0)

  DirectX: DirectX 2010 Redistributable (juny)

  So: Targeta de so compatible amb els últims ‘drivers’ DirectX

  Recomanat:

  Sistema operatiu: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (versions de 64 bits)

  Processador: Intel Core i7-3770 amb 3.5 GHz o AMD FX 8350 amb 4.0 GHz

  RAM: 8GB

  Tarjeta gràfica: Nvidia GeForce GTX 760 (4GB) o la nova GTX 970 (4GB) o AMD Radeon R9 280X (3GB) o la millor

  DirectX: DirectX 2010 Redistributable (juny)

  So: Targeta de so compatible amb els últims ‘drivers’ DirectX 9.0c

  Disc dur: 50GB d’espai lliure

  Nota tècnica: Per una experiència recomanada, el joc necessita una tarjega de vídeo amb, almenys, 3 GB de VRAM al jugar amb resolució ‘full HD’. Mentre instem als usuaris a retocar les opcions avançades del joc per personalitzar del tot l’experiència, també recomanem que es tingui en compte la quantitat d’ús de VRAM en ajustar aquestes preferències.