Mad Catz ha anunciat el llançament dels nous auriculars MAD CATZ F.R.E.Q.T.E. 7.1 per gaming amb so Stereo Surround

MAD CATZ ha estat treballant amb jugadors de eSports per assegurar-se que els nous auriculars MAD CATZ F.R.E.Q.T.E. 7.1 donen la talla en els tornejos i les maratons de gaming a casa.

Aquest nous auriculars han estat dissenyat per suportar el estrès dels eSports i oferir la versatilitat d’ús en pràcticament qualsevol dispositiu.

Els nous auriculars MAD CATZ F.R.E.Q.T.E. 7.1 implementen un so surround 7.1 amb un altaveu de 50mm, que segons el fabricant dona una consciència de posicionament de 360º. Aquesta característica només podrà activar quan els auriculars es connectin al PC via USB, encara que els nous auriculars MAD CATZ F.R.E.Q.T.E. 7.1 poden connectar-se a gairebé qualsevol font d’àudio mitjançant el seu connector jack de 3,5 mm. La pega és que aquest tipus de connexió (jack de 3,5 mm) limita els auriculars a reproduir els sons en mode stereo, però així aconsegueix donar suport a les ultimes videoconsoles i petits dispositius.

Nous auriculars Mad Catz F.R.E.Q.T.E. 7.1 | Diari Català

Els nous auriculars MAD CATZ F.R.E.Q.T.E. 7.1 inclouen un sistema de doble micro per als xats. Els dos micròfons treballen junts per eliminar el so de fons i millorar la claredat de la veu. En l’auricular del costat del micròfon trobarem els controls de volum, micròfon i a més un botó per rebre trucades del nostre telèfon mòbil.

Els nous auriculars MAD CATZ F.R.E.Q.T.E. 7.1 inclouen un software per al so Surround, que permetrà a l’usuari personalitzar qualsevol característica de l’àudio. Aquest software té la possibilitat de crear i carregar perfils d’equalització personalitzats i que permet millorar algunes característiques de l’àudio i també ens permetrà millorar l’entrada d’àudio del micròfon. La manera de millora de veu proporciona una major claredat de so i la manera VOIP ens permetrà alterar el so de la nostra veu amb diferents serveis de VOIP.

Els nous auriculars MAD CATZF.R.E.Q.T.E. 7.1 ja estan disponibles a la pàgina web de Mad Catz per 99,99 $, en color negre, vermell i blanc.