EK Waterblocks, ha presentat els seus nous blocs d’aigua EKFB Asus X99 de refrigeració líquida integral que refrigerarà tant els MOSFETS com el processador per a plaques base Asus amb chipset X99 d’Intel

Blocs d'aigua EK-FB per a plaques ASUS X99 | Diari CatalàEls nous blocs d’aigua EKFB Asus X99 s’han dissenyat com a solució de refrigeració en tipus mono bloc per cobrir la zona que major quantitat de calor genera a la placa base: els reguladors de voltatge de la placa i el processador que s’instal·la a la mateixa, més quan tenim en compte que estem parlant de plaques base per al socket LGA 2011 V3 els processadors, amb nucli Haswell-E i pròximament el Broadwell-E, si per alguna cosa es caracteritzen, és per no ser precisament frugals en el consum de potència (parlem d’un TDP normal de 140 W).

Blocs d'aigua EK-FB per a plaques ASUS X99 | Diari CatalàEls nous blocs d’aigua EK-FB estan fabricats amb molta precisió. Dissenyats de manera conjunta amb Asus, els nous blocs d’aigua EK-FB compten amb el guardonat sistema de refrigeració EKSupremacy EVO que assegura un perfecte discórrer del flux del líquid refrigerant sobre aquelles parts en les quals la refrigeració és crítica per al perfecte funcionament de la placa base.

Els nous blocs d’aigua EK-FB es podran trobar en dues versions diferents. Una de les versions tindrà aquesta part superior del bloc fabricada en acetat transparent, i l’altre model tindrà la part superior del bloc fabricada en plàstic tipus POM (polioximetilè) negre. En tots dos models, el bloc d’aigua està fabricat en coure i comptarà amb un acabat en color zinc polit.

De moment les plaques base compatibles amb els nous blocs d’aigua EK-FB són quatre, de la gamma generalista de ASUS. El nou bloc es diu FB ASUS X99 i és compatible amb les següents plaques base:

ASUS X99-A (USB3.1)
ASUS X99DELUXE (USB3.1)
ASUS X99-PRO (USB3.1)
X99-S

per mes informació consulteu la web de EK Waterblocks.