Diverses fonts apunten a l’estrena, a principis de juny, de l’ampliació definitiva de l’aclamat videojoc polonès

The Witcher 3, el guanyador del guardó a millor títol de 2015 als Videogame Awards, es troba a punt d’oferir la seva darrera mostra d’excel·lència. Blood and Wine, la segona i darrera expansió que rebrà el joc desenvolupat a Polònia, podria arribar a Xbox One, PC i PS4 el 7 de juny.

La font, GRY Online, un portal que ja ha desvetllat altres notícies abans de l’anunci oficial, és d’origen polonès com també ho és la procedència de l’estudi que desenvolupa The Witcher 3. Ara per ara, l’única novetat d’un contingut que ha d’arribar al llarg d’aquesta primavera és la portada oficial.

Witcher 3_1
Imatge oficial de The Witcher 3 Blood and Wine | Font: CD Projekt RED

The Witcher 3 Blood and Wine promet oferir una experiència al voltant de les 20 hores de joc; una duració que, sumada a la primera expansió ja disponible, superaria la duració íntegra de The Witcher 2, segons afirmen des de CD Projekt RED, l’estudi desenvolupador.

The Witcher 3 és l’entrega final de l’adaptació d’una part dels llibres de fantasia d’Andrej Sapkowski, un popular escriptor d’origen polonès. El títol ha rebut nombrosos premis i nominacions des de la seva estrena l’any passat i acumula una xifra global de vendes que s’aproxima als 10 milions d’unitats venudes.