L’iPhone SE i l’iPad Pro 9.7″ ja poden ser reservats en l’Apple Store espanyola

Avui és un gran dia per als fanàtics d’Apple, el nou iPhone SE i el nou iPad Pro de 9,7″ acaba de sortir a la venda en diversos països, tot i que a Espanya encara no es troba disponible, la companyia ha obert les reserves per fer-se amb els nous dispositius.

D’aquesta manera, i segons podem veure a la web d’Apple, l’iPhone SE, estarà disponible per a ser recollit a les botigues Apple Store a partir del 6 d’abril, i en cas d’escollir el lliurament a domicili, les dates estimades són del 7 a l’11 d’abril.

iPhone SE Apple Store

D’altra banda, l’iPad Pro de 9,7 “estarà disponible per a ser recollit a les botigues Apple Store a partir del 4 d’abril, i en cas d’escollir el lliurament a domicili, les dates estimades són entre el 6 i 8 d’abril.

iPad Pro 9.7" Apple Store

Recordem que l’iPhone SE és l’aposta d’Apple per tornar als smartphones amb pantalles petites, apostant així per un panell de 4″, amb un disseny i dimensions que recorden a l’iPhone 5/5s, encara que internament s’assemblen a l’actual límit de gamma d’Apple, l’iPhone 6s.

Per altra banda l’iPad Pro de 9,7″, és una versió reduïda de l’iPad Pro de 12,9″, encara que amb una potència una mica inferior, però que compta amb una millora de so gràcies als seus quatre altaveus, la pantalla més brillant del mercat i dos accessoris interessants: el llapis Apple Pencil i el teclat Smart Keyboard redissenyat per adaptar-se a la nova grandària.

L’iPhone ES arribarà amb dues versions i dos preus diferents per a cadascuna: 16GB (489 €) i 64 GB (589 €).

L’iPad Pro de 9,7″ per la seva banda comptarà amb tres versions d’emmagatzematge i dues opcions de connectivitat: 32GB (679 €), 128GB (859 €) i 256GB (1.039 €) per a la versió amb connectivitat WiFi; i 32GB (829 €), 128GB (1.009 €) i 256GB (1189 €) per a la versió amb connectivitat WiFi + 4G.