Nous kits G.Skill Ripjaws DDR4 SO-DIMM

  0
  Nous kits de G.Skill Ripjaws DDR4 SO-DIMM | Diari Català

  Nous kits de G.Skill Ripjaws DDR4 SO-DIMM | Diari Català

  Nou kit G.Skill Ripjaws DDR4 de fins a 64 GB per al teu portàtil

  Skill anuncia els seus nous kits G.Skill Ripjaws DDR4 SO-DIMM, que estaran disponibles en mòduls de 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB i 64 GB amb freqüències que van des dels 2133MHz fins als 2800MHz amb voltatges de 1.2V i latències CL15, CL16 i CL18.

  El reconegut fabricant de productes de memòria G.Skill ha anunciat l’última incorporació al seu catàleg, els nous mòduls de memòria G.Skill Ripjaws DDR4, en format SO-DIMM, oferint amb ells tota la potència de l’última tecnologia de memòria i en format SO-DIMM, per a portàtils i equips All in One.

  Construïts a partir dels millors components, seleccionats i escollits a mà, els nous mòduls Ripjaws DDR4 SO-DIMM i kits provats, prometen el màxim rendiment i fiabilitat.

  Segons el fabricant, els nous mòduls RAM G.Skill Ripjaws DDR4 SO-DIMM compta amb funció auto-overclock que haurien de ser detectats automàticament i configurar la freqüència nominal overclock quan les memòries siguin instal·lades en l’equip.

  La particularitat d’aquesta nova família de memòries de G.Skill és que s’oferiran en kits de fins a 64 GB (4 x 16 GB), tenint així la màxima capacitat possible per a les aplicacions més exigents.

  Aquesta nova família G.Skill Ripjaws DDR4 a estat creada amb velocitats de 2133, 2400, 2666 i 2800 MHz i amb capacitats que van des dels 4 GB fins als 64 GB, en aquest últim cas dividits en 4 mòduls de 16 GB, la màxima capacitat per mòdul que suporten els equips moderns actuals. Per cert que com totes les memòries RAM d’aquest fabricant compten amb facultat d’Auto Overclock i garantia de per vida.

  No obstant això, creiem que el kit de 64 GB serà bastant car, més quan de moment la memòria DDR4 és encara bastant cara i els mòduls SO-DIMM de qualitat complicats de trobar. De moment G.Skill no ha dit res relatiu a la data de disponibilitat d’aquesta nova família, ni tampoc sobre el seu preu.

  Pots trobar tota la sèrie de mòduls RAM Rijpjaws DDR4 SO-DIMM en el següent enllaç