Team Group ha anunciat el llançament dels seus nous mòduls de memòria RAM SO-DIMM Neptune Gaming per a portàtils gaming

Nous mòduls SO-DIMM Neptune Gaming | DIari CatalàEl Gaming s’ha convertit en la clau essencial per impulsar el desenvolupament sostenible dels PC’s. En aquest mercat, Team Group ha construït la memòria Neptune Gaming específicament per als jugadors.

En lloc d’utilitzar estàndard JEDEC tradicional, Team Group ha volgut anar més lluny de l’àrea gaming amb la prèvia experiència en overclocking en memòries. Neptune Gaming és capaç d’oferir infinites possibilitats, per millorar el rendiment de jocs i maximitzar l’alt rendiment del PC.

Nous mòduls SO-DIMM Neptune Gaming | DIari CatalàEls mòduls de memòria RAM SO-DIMM Neptune Gaming estan disponibles en dues freqüències, 2133MHz i 1600MHz, i en mòduls de 4GB o 8GB individuals i kits dual channel de 8GB i 16GB, i altres 4 paquets, perquè els jugadors puguin triar. També estan realitzant la verificació de compatibilitat per incorporar en ITX disponibles al mercat.

Els mòduls Neptune Gaming vénen amb un dissipador d’alumini i compten amb un voltatge de 1.35V. Els mòduls de 1600MHz tenen un ample de banda de transferència de dades màxima de 12.800MB/s, mentre que els mòduls de 2133MHz tenen un ample de banda de transferència de dades de 17.000MB/s. Tots els mòduls compten amb garantia de per vida.

Nous mòduls SO-DIMM Neptune Gaming | DIari CatalàSi voleu mes informació sobre els nous mòduls de memòria Neptune Gaming visiteu la pagina web del fabricant.