Nous monitors Phillips sèrie E7

  0
  Nous monitors Phillips sèrie E7

  Nous monitors Phillips sèrie E7Phillips ha presentat la seva nova sèrie de monitors E7

  Phillips ha presentat pel gran públic la seva nova sèrie de monitors E7 amb els models Phillips 237E7QSB, Phillips 246E7QDSW i Phillips 276E7QDSW destinats tant al mercat domèstic com al d’oficines perquè van dotades de matrius AH-IPS, en el cas del monitor de 23″, i PLS-LED en el cas dels seus germans grans, la qual cosa assegurarà als seus posseïdors colors brillants i amplis angles de visió.

  Amb un disseny clarament enfocat a fer més atractiu l’espai on es viu o treballa, els nous monitors de la sèrie E7 vénen tots amb marcs el més reduïts possibles perquè no es pugui produir cap tipus de distracció a l’hora de veure les imatges, per a això la tecla d’opcions s’ha situat en la part posterior de la pantalla, però segueix sent de fàcil accés des del frontal.

  Artem Khomenko, responsable de producte a Philips Monitors EMEA, comenta sobre aquests nous monitors:

  [quote]Quan la gent busca una pantalla que va a compartir el seu espai vital, l’aspecte és una cosa premium per als usuaris. És igual que la tecnologia sigui molt avançada si no va envoltada d’un disseny fresc i línies clares i sense cables penjant per complementar la decoració de la llar. Gràcies a les seves línies netes, aquestes pantalles estan destinades a combinar l’elegància amb una fantàstica experiència de visió[/quote]

  Els models de 24 “i 27” posseeixen una resolució de 1920 x 1080 píxels i van equipats, com ja s’ha comentat, de matrius PLS-LED mentre que el germà petit de 23 “compta amb una estupenda matriu AH-IPS. En tots els casos es tracta de matrius que proporcionen una experiència de visionat impressionant, amb colors vibrants, imatges nítides i extra amplis angles de visionat per a les pantalles. Tot això ve ben acompanyat per la tecnologia anti parpelleig FlickerFree de Phillips que redueix bastant el cansament ocular quan vam passar moltes hores davant del monitor.

  S’inclou també les tecnologies Phillips Smart que analitzen la imatge i milloren el contrast i la qualitat de les imatges amb tan sols tocar un botó.

  Si ets dels que t’agrada veure les imatges que graves amb el teu mòbil o les mateixes fotos que guardes en ell en una pantalla gran, els nous monitors de la sèrie E7 són la teva millor elecció atès que són completament compatibles amb l’estàndard MHL (Mobile high definition Link) que permet la transmissió de dades des del mòbil al monitor sense fer cap tipus de compressió en les imatges i en l’àudio a través d’un cable MHL opcional.

  Aquests nous monitors de Phillips estaran disponibles per la seva compra a mitjans de novembre i els preus seran de 199 € per al model de 23″, de 209 € per al de 24″ i de 289 € per al de 27 .