HyperX, ha anunciat el llançament de kits de memòria RAM DDR4 de major capacitat dins les seves  memòries Kingston HyperX Savage i Predator

Les dues línies estan enfocades a Gamers i entusiastes, de manera que ara les  memòries Kingston HyperX els ofereix una major varietat de velocitats i capacitats per poder satisfer qualsevol tipus d’usuaris.

La família de memòries Kingston HyperX Savage DDR4, compta amb kits de memòria de fins a 128 GB a 2666 MHz de velocitat, en aquest cas amb 8 mòduls de memòria amb 16 GB de capacitat cada un d’ells. Entren a la família els kits de major capacitat que mai hagi ofert la marca, completant així una família que ofereix kits des dels 4 fins als 128 GB i amb velocitats que van des dels 2133 MHz fins als 3000 Mhz.

Nous kits de memòries Kingston HyperX | Diari CatalàTota la família de memòries Kingston HyperX Savage DDR4 compta amb perfil XMP integrat i estan optimitzats per a processadors Intel Core i5 i i7, així com per als chipsets Intel 100 Sèries i X99.

La família de memòries Kingston HyperX Predator DDR4, està més orientada a l’alt rendiment, i ara també s’oferirà en kits de memòria de fins a 64 GB (4×16 GB) a velocitats de fins a 3000 MHz. Aquestes  Predator estan dissenyades per a sistemes d’alt rendiment amb chipset Intel 100 Sèries i X99 i les memòries Kingston HyperX Predator s’ofereixen amb velocitats més elevades però sobretot unes latències bastant més agressives per obtenir el millor rendiment i una elevada capacitat de Overclock. Aquesta família, per descomptat, també ve amb perfil XMP d’Intel incorporat.

Nous kits de memòries Kingston HyperX | Diari Català

També cal recordar que totes les memòries Kingston HyperX compten amb garantia de per vida i cada mòdul ha estat 100% provat abans de sortir de la fàbrica, de manera que l’usuari pot estar segur de la seva fiabilitat i durabilitat.

El que HyperX no ha revelat és ni la data de sortida d’aquests kits de les famílies Savage i Predator a les botigues ni el preu, però 128 GB de memòria RAM DDR4 no seran precisament barats.